Indeks | Sitemap | Print
Nyheder
 

Du er her: Forsiden St. Restrup Annoncering

Annoncering

Hvem kan blive repræsenteret på hjemmesiden?

Det kan alle, der bor i og omkring St. Restrup. Det kan være en gratis annonce under fanebladet Markedspladsen, eller et gratis link under Erhverv og Links. Man kan også købe en banner reklame på www.st-restrup.dk, og på denne måde være med til at profilere sig selv og St. Restrup. Banneret placeres nederst på siden og sikre exponering over for besøgende.

 

Foreninger med tilknytning til vort lokal område har også en mulighed for at blive præsenteret her på siden. Her tilbydes eksisterende eller nye foreninger i St. Restrup, der ønsker at være med, en mulighed for at være med under fanebladet Foreninger.

 

Endelig har vi et faneblad med titlen Projekter. Her er mange muligheder! Har du et ønske om at føre en ide ud i livet men ikke energien til at danne en forening så meld dig ind i Landsbyforeningen og lad os klare alt det administrative. Så kan du koncentrere dig om at drive det projekt du brænder for.

 

Kun tiden vil vise, hvad vi i øvrigt kan bruge hjemmesiden til.

 

Koster det en masse at være med?

Nej, det gør det ikke! Vi synes det er en spændende ide på denne måde at profilere et lille landsbysamfund og det er ikke en forretning at drive hjemmesiden.

 

Udgifterne til at drive hjemmesiden, både domænenavn, server og pasning af hjemmesiden skal dækkes ind. Derfor koster det for tiden 5000 DKK at få sit reklame banner med på siden. Bestyrelsen har vedtaget at dette er et engangs beløb. som dækker så længe banneret ikke ændres. Denne beslutning kan til enhver tid ændres af bestyrelsen med et passende varsel.

 

Tak

Vi vil gerne sige tak til alle vore sponsorer. Og foruden de umiddelbart synlige sponsorer har Spar Nord Fonden givet et tilskud på 7500 DKK og har dermed været med til at hjælpe os igang med siden.

 
 
Krogh Nielsen ApS   Kvist & Kristensen   ledig_annonceplads.gif   Ledig annonceplads   WebHouse ApS