Indeks | Sitemap | Print
Nyheder
 

Du er her: Forsiden Projekter Stigruppen

Stigruppen

Projekttitel: Stigruppen

 

Projektbeskrivelse: Stigruppens formål var at få lavet nogle sammenhængende stisystemer i St.Restrup, så man i princippet ikke skal på asfaltvej for at nyde vores naturskønne område.
Nogle af stierne kunne være forbeholdt gående – mens andre stier også kunne benyttes af ryttere.

Stigruppen  forsøgte at få lavet nogle aftaler med de implicerede lodsejere af frivillighedens vej. De sørger også for skiltning og informationsmateriale, som fortæller om sti-systemerne.

Opdaterede foldere bliver løbende efterfyldning ved infotavlerne.

 

Resultat

Egentlig er gruppen blevet "arbejdsløs", idet de sammen med Landsby foreningens bestyrelse er lykkedes, og har fået 3 flotte stier åbnet. Det skete officielt lørdag den 24. maj 2008. Der er opsat bord/bænke sæt og anskaffet en maskine til at slå græsset et par gange om året. Så nu er det egentlig blot op til vi andre, at gøre brug at de gode muligheder vi har fået.

 

Efterfølgende:

Der ligger nu en opgave med at vedligeholde stierne med infopæle, markering af ruterne, græsslåning, holde borde og bænke fri for græs og rene. Det er en opgave som skal løses hvis vi skal beholde vores stier og lodsejernes gode vilje til at benytte deres jorde. Stiene benyttes i dag af rigtig mange, og det er glædeligt, nogen kommer mere en andre og det vil være dejligt om der vil vises en interesse for at hjælpe med vedligeholdelsen, hjælpen kunne ske ved at tilmelde sig "Stigruppen" på vores hjemmeside, det betyder at gruppen har mulighed for at kontakte Jer/Dig hvis der skal klippes eller saves en gren. Det er i dag de samme personer som slår græs, klipper og rydderop og det kan godt blive for meget for de enkelte, så hjælp dem ved at tilmelde dig. På forhånd tak.

 

Desuden kan du her downloade og få adgang til en beskrivelse af ruten.  st_restrup_folder__faerdig_udgave.pdf (5.8 MB)

 

 

Næste møde/aktivitet:

Tjek klubbens kalender for oplysninger om hvad der sker. Her kan du også som medlem af Stigruppen sætte et arrangement i kalenderen.

 

Medlemmer i gruppen:

 

Arne Stubberup
Inger B. Christiansen
Jens Ole Dalum Nielsen

Lotte Birk

Carl Carstens

Gunnar Jensen

 Margit Kvolsbæk (Sørger for foldere ved infotavlerne)

 

 

 

Jeg vil gerne meldes ind

 

 

 

 
 
Krogh Nielsen ApS   Kvist & Kristensen   ledig_annonceplads.gif   Ledig annonceplads   WebHouse ApS